• header_01.jpg
  • header_02.jpg
  • logotreur2.jpg
  • logotreur3.jpg

Grondwerken

Grond- en sloopwerken Treur is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende soorten grondwerk. Van het aanleggen van een bestrating tot het uitgraven en bouwrijp maken van de grond. Met onze machines kunnen wij deze werkzaamheden snel en doeltreffend voor u verrichten. Daarbij regelen wij alles van aan- en afvoer van materialen, grond en afval.

Graafwerkzaamheden

Onze minigraver is uitstekend geschikt voor het uitgraven van kelders en funderingen. Onze minigraver kan uitgerust worden met diverse maten bakken, waardoor we met deze machine ook moeiteloos geulen voor riolering en kabels kunnen graven op verschillende breedtes en dieptes. Mochten er nog resten van vorige bebouwing aanwezig zijn dan slopen wij deze natuurlijk zelf.

Naast het uitgraven van kelders, funderingen en geulen voor kabels en riolering is onze graafmachine natuurlijk ook prima inzetbaar bij het uitgraven van een zwembad en of vijver.

Bestrating, tuinaanleg en onderhoud

Een goede bestrating waarvan u jarenlang profijt heeft, begint natuurlijk met een goede ondergrond. Belangrijk hierbij is dat de aanleg nauwkeurig gebeurd, zodat de straat op de juiste hoogte komt en dat de afwatering optimaal is. Naast het bestraten zelf kunnen wij ook alle benodigde materialen aanleveren.

Wij verzorgen ook de complete aanleg van uw tuin, inclusief de aan- en afvoer van alle materialen, planten en tuinafval.

Beschoeiingen

Een andere activiteit van ons is het maken van beschoeiingen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06-26 41 60 73.