• header_01.jpg
  • header_02.jpg
  • logotreur2.jpg
  • logotreur3.jpg

Disclaimer

Algemeen

Grond- en Sloopwerken E. Treur V.O.F. verleent u hierbij toegang tot gstreur.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Grond- en Sloopwerken E. Treur V.O.F.- en derden zijn aangeleverd. Grond- en Sloopwerken E. Treur V.O.F. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op gstreur.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Grond- en Sloopwerken E. Treur V.O.F..

Beperkte aansprakelijkheid

De op gstreur.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Grond- en Sloopwerken E. Treur V.O.F..

In het bijzonder zijn alle prijzen op gstreur.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Grond- en Sloopwerken E. Treur V.O.F.. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Grond-, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.